moved copy location filter in with other filters -- only visible when search location...
[Evergreen.git] / Open-ILS / web / opac / skin / default / xml / advanced / advanced_global.xml
index 20b9240..33c589d 100644 (file)
                                                </td>
                                        </tr>
 
+                    <!-- copy location selector -->
+                    <tr id='adv_copy_location_filter_row' class='hide_me'>
+                        <td align='right'>&opac.advanced.copy_loc_filter;</td>
+                        <td align='left' id='adv_copy_location_filter_td'>
+                            <select size='3' id='adv_copy_location_filter_select' multiple='multiple'>
+                            </select>
+                        </td>
+                    </tr>
                                </tbody>
                        </table>
                </td>
                                                </table>
                                        </td>
                                </tr>
-                <tr id='adv_copy_location_filter_row' class='hide_me'>
-                    <td id='adv_copy_location_filter_td' colspan='2'>
-                        <a class='classic_link' href='javascript:advLoadCopyLocations();'>&opac.advanced.copy_loc_filter;</a>
-                        <div id='adv_copy_location_filter_div' class='hide_me'>
-                            <select id='adv_copy_location_filter_select' multiple='multiple'>
-                            </select>
-                        </div>
-                    </td>
-                </tr>
                        </table>
                </td>